Sztárok

Lindsay Lohan szupermodell lesz

Lindsay Lohan hol énekesnőként, hol színésznőként, de leginkább botrányhős bulvármacaként bukkan fel. Most mégis az egyik legnagyobb modellügynökség szeretne vele szerződni.

Lindsay Lohan szupermodell leszTöbb hónapja csak a fiatal színésznő botrányairól lehet olvasni a bulvársajtóban. Neve a botrányai ellenére – vagy pont azok miatt – jó húzónév. A bulvárlapok kedvence, aki néha énekesnő és színésznő énjét is megmutatja, visszautasíthatatlan ajánlatot kapott a világ egyik legnagyobb modellügynökségétől. Az IMG olyan modellekkel áll vagy állt szerződéses kapcsolatban, mint Kate Moss, Tyra Banks és Naomi Campbell.

„Lindsay csodálatos lány, aki tényleg sokat ért a divatvilágból” – mondta Ivan Bart az IMG képviseletében. Ezzel az ajánlattal Lindsay egyik nagy álma válhat valóra. Így remélhetőleg a 23 éves lány a plakátokról – és nem a bulvárújságok címlapjairól – néz vissza ránk a jövőben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top