Sztárok

Felháborító! Angelina lenyúlja Jennifer pasiját?

Írtunk már arról, hogy Jennifer Aniston szívesen játszana egy James Bond-filmben, eddig azonban nem jött össze neki. Most lehet, hogy a legnagyobb riválisa nyúlja le tőle a 007-es ügynököt.

Angelina megint lenyúlja Jennifer pasijátPont, ahogy Brad Pitt-tel is tette, lehetséges, hogy James Bondot is lenyúlja Angelina Jolie. A gyönyörű színésznő a Salt című filmben titkos ügynököt alakít, és úgy látszik, szívesen játszana hasonló karaktereket. Állítólag szeretne a 23. Bond-filmben a 007-es társa lenni.

Már olyan hírek is kiszivárogtak, hogy Angie találkozott a produkció vezetőivel, hogy átbeszéljék a lehetőségeket. A színésznő még ennyivel sem érné be: olyan szereplő bőrébe szeretne bújni, aki a további részekben is felbukkan majd. A produkcióért felelős Michael G. Wilson és Barbara Broccoli állítólag odáig voltak az ötletért.

Vajon mit szól ehhez Jennifer Aniston, aki szintén szeretett volna szerepelni Bond mellett? Igaz, ő megelégedett volna a James Bond mellett pózoló szép lány karakterével. Az lenne csak az igazán nagy fintora a sorsnak, ha mindketten játszhatnának a következő James Bond-moziban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top