Sztárok

Karsai Zita: Szeretnék Tominak gyereket szülni

Négy magányos év után Karsai Zita magánélete révbe ért. A gyönyörű táncosnő megtalálta azt a férfit, aki mellett harmóniában él, s akitől kisbabát szeretne.

Karsai Zita: Szeretnék Tominak gyereket szülniBoldog, kiegyensúlyozott nő ül velem szemben. Csillogó szeme, mosolygós arca és önfeledt nevetése elárulja: szerelmes. „Még sosem éreztem ilyen jól magam! És már több mint egy éve tart!” – lelkendezik Zita. A táncoslány olyannyira komolyan gondolja közös jövőjét a 32 éves Margl Tamás erőnléti edzővel, hogy szinte minden mondata az imádott férfiról és közös terveikről szól. „Harmincéves leszek márciusban. Érzem, hogy hatalmas változások előtt állok. Egyre erősebben él bennem a vágy, hogy édesanya lehessek. Tomi is szeretne gyereket, így nincs akadálya, hogy kisbabánk szülessen.”

„Az esküvőnek különlegesnek kell lennie”

A pár majdnem biztosra veszi, hogy előbb lesz gyermekük, mint esküvőjük. Zita szerint ugyanis az esküvői szertartás elvesztette a régi varázsát. Ő pedig nem szeretne túlságosan megkoreografált módon férjhez menni. „Az elmúlt hónapokban részt vettem néhány esküvőn, és nagyon elkeseredtem a futószalagon zajló szertartások láttán. Az egyik pár szinte még ki sem mondja a boldogító igent, mikor a másik már ott várja házasságkötő terem bejárata előtt, hogy minél hamarabb átessen a hivatalos procedúrán. Na, ebből én nem kérek! Az esküvőnek különlegesnek kell lennie, hiszen életünk egyik legfontosabb pillanata. Ha pedig nem tudjuk méltó módon megrendezni a házasságkötést, akkor inkább ne legyen ceremónia”- mondja Zizi határozottan. S szavaiból úgy tűnik, Tominak komoly kihívások elé kell néznie, ha kedvese ujjára szeretne gyűrűt húzni…

Kölyökkutyával lepte meg Tomi

Zita imádja a kutyákat, kiváltképp a shar-pei fajtát. „Grétit a tavalyi születésnapomra kaptam. Ez a kutyus életem legszebb ajándéka! Állítólag Tomit megpróbálták lebeszélni arról, hogy shar-pei kölyköt vegyen, mert annyi gond van velük, rengeteg betegséget elkapnak, de mivel Tomi tudta, hogy ez a fajta tetszik nekem, nem hagyta magát eltántorítani a vásárlástól. Gréti felelősségtudatra tanít. Jó gondoskodni róla.”

Szívecskés medált visel

Jóllehet Zita még nem kapott gyűrűt, de egy gyönyörű nyaklánccal Tomi már meglepte őt. „Ez a szívecskés medál az egyéves évfordulónk emléke. Nagyon szeretem, mert szolid és különleges darab. Mindig viselem, mert a szerelmünket szimbolizálja, s egy kicsit olyan, mintha Tomi állandóan velem lenne” – árulja el Zita, aki az utóbbi hetekben nélkülözni volt kénytelen Tomi társaságát. „Szerelmet és embert próbáló időszakot élünk át. De hát a mi életünk már csak ilyen! Egyszer nekem van reggeltől estig munkám, máskor meg ő dolgozik látástól vakulásig. Tomi most több helyen tevékenykedik edzőként, sportolókat készít fel versenyekre. Hajnalban megy el és csak este tíz körül érkezik haza. Február közepéig tart számára a feszített tempó, aztán remélem, hogy újra több időnk lesz egymásra. Már alig várom, hogy ismét mehessünk moziba, színházba, vagy kirándulni” – sóhajt Zita.

Mi vár rájuk Mallorcán?

Karsai Zita: Szeretnék Tominak gyereket szülniA csinos lány már el is határozta, ha véget ér Tomi jelenlegi megbízatása, Mallorcára fognak utazni – oda, ahová Zitát annyi szép emlék fűzi. „Tomi számára meglepetés, de azt tervezem, hogy Mallorcára repülünk. Néhány évvel ezelőtt dolgoztam ott táncosnőként. Szeretném megmutatni a szerelmemnek, hogy miért szerettem meg ezt a bájos szigetet…” S talán a romantikus utazásról nem kettesben térnek majd haza. Ugye, emlékeznek még? Zita a riport elején arról beszélt, hogy szeretne kisbabát. A terv megvalósításához pedig aligha lehet kellemesebb helyszínt elképzelni egy napsütéses szigetnél…

 

 „Életem a tánc”

A Megatáncban feltűnő lány országos népszerűségre tett szert a tánctudásával. Zita ma már az egyik legnépszerűbb koreográfusnak, tánctanárnak számít. Nevével fémjelzett iskolájában az utánpótlásról gondoskodik. „Életem a tánc. Szeretném a fiataloknak átadni a tudásomat. Kapjanak ők is annyi pozitív élményt, mint amennyiben nekem volt részem.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top