nlc.hu
Sztárok
Ki lett az év sztárapukája?

Ki lett az év sztárapukája?

Amerikában sok mindenről megszavaztatják olvasóikat a magazinok. A legutóbbi közvélemény-kutatás arra irányult, hogy ki lehet a legjobb apa Hollywoodban.
Jackmanék a parkban piknikeznek
Jackmanék a parkban piknikeznek

Kizárólag fotók és tévéfelvételek alapján döntöttek egy amerikai lap olvasói, és megszavazták az elmúlt év sztárpapáját. A kedvenc tízben előkelő helyen végzett David Beckham, aki mindenhova magával cipeli a fiait, és a végletekig kényezteti őket. Brad Pitt csak egy hajszállal csúszott le a győzelemről. A lassan óvodányi gyerkőcöt nevelő színésznek örömmel szülne bébit a tengerentúli nők többsége. Végül fölényes győzelmet aratott Hugh Jackman, aki minden szabadidejét a gyermekeivel tölti. A sármos apuka viszi a kicsiket a parkba, a tengerpartra, sőt a fürdetésből is kiveszi a részét. Meglepő, hogy Tom Cruise nem került be a legjobb tízbe a népszerűségi listán. Sikerült őt megelőznie Will Smithnek, Kevin Federline-nak (Britney Spears exférje) és Bruce Willisnek is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top