nlc.hu
Sztárok
Szakmát váltott a szexi popsztár

Szakmát váltott a szexi popsztár

A nyolcvanas évek egyik legkedveltebb európai popcsillaga, Kim Wilde beleunt az éneklésbe, és kertépítőként arat sikereket.

Szakmát váltott a szexi popsztárA hajdani szexszimbólum néhány éve kezdett foglalkozni kertek tervezésével és építésével, s a jelek szerint ez nem volt rossz ötlet. 2007-ben már aranyérmet nyert egy angliai dizájnerversenyen, s most egy újabb első helyezést zsebelhetett be. Kim Wilde a színpadról sem vonult vissza teljes mértékben, jótékonysági rendezvényeken rendszeresen fellép, de nagylemezt 2006-ban adott ki utoljára, azon is főként a régi slágerei szerepeltek modern feldolgozásban. A 48 esztendős szőkeség a kilencvenes évek végén komoly traumán esett át. Képtelen volt szembenézni az idő múlásával, és azzal, hogy már nem érte rajonganak a fiatalok. Ekkor depresszióba zuhant, és 110 kilósra hizlalta magát. Szerencsére a barátai segítségével kilábalt a betegségből, és újra megbabonázza a férfiakat. Már a kertekben is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top