Sztárok

Johansson fitymálja a plasztikázott színészeket

Scarlett Johansson az elkövetkező két évben a Moët & Chandon pezsgő arca lesz. A 24 éves színésznő a német Gala magazinnak vallott a gyöngyöző italhoz fűződő viszonyáról, de a plasztikai sebészetről is.

Johansson fitymálja a plasztikázott színészeketA színésznő először 11 évesen ivott pezsgőt. – Szilveszter volt, és a szüleim adtak nekem és a testvéremnek egy-egy pohárral, hogy velük koccinthassunk az új évre. Nagyon ízlett. A pezsgő iránti rajongásom azóta nem változott – mondta.

Pedig néha előfordul, hogy a kelleténél többet iszik. Másnap nincs semmi baja, ha lefekvés előtt megiszik egy nagy pohár vizet, és bevesz két aszpirint, reggel pedig annyi citromos vizet iszik, amennyit csak bír. Másoknak már nem megy ilyen könnyen a „rehabilitálódás”. Ennek ellenére Scarlett nincs jó véleménnyel a plasztikai sebészetről.

– Mindenki azt csinál, amit akar. Egyesen tetováltatnak, mások edzenek, és persze ott vannak azok az emberek, akik mindenáron el akarják tüntetni a legkisebb ráncaikat is, vagy hatalmas mellekre vágynak. Ha ettől jobban érzik magukat, akkor tessék! Nekem meg sem fordul a fejemben, hogy kés alá feküdjek tíz-húsz éven belül. Színésznő vagyok! Az arcommal kell dolgoznom, és nem szeretnék mimika nélküli viaszbábu lenni. Belőlük már van elég Hollywoodban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top