Sztárok

A rákos színésznő eszméletlenül fekszik a kórházban

Mindenki aggodalommal figyeli, mi lesz Farrah Fawcett sorsa, akiről a hétvégén derült ki, hogy múlt hét csütörtökön kórházba szállították.

A színésznő 2005-ben
A színésznő 2005-ben

A 62 esztendős színésznőnél 2006-ban rákot diagnosztizáltak, azóta töretlenül küzd a gyilkos kórral. A múlt héten eszméletlenül került kórházba, és azóta sem biztos, hogy a végtelenségig legyengült szervezete képes lesz a felépülésre. Állítólag stabil, de kritikus az állapota. Természetesen rokonai, barátai és kollégái azt remélik, hogy sikerül talpra állnia.

A színésznő hitt benne, hogy a számtalan terápia segít neki legyőzni a bélrákot, amelyben szenved. Legutóbb Németországban végeztek rajta különleges őssejtterápiát. A betegség elleni harcát a színésznő a kezdetektől fogva kamerákkal rögzítteti. Dokumentációjának célja, hogy érzékenyebbé tegye a nyilvánosságot a rákos betegek, a kezelések és a gondoskodás iránt. Remélhetőleg happy enddel végződik a történet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top