Sztárok

Angelina és Brad kapcsolata válságban

Angelina Jolie és Brad Pitt kapcsolatukban most először élnek át nagyobb krízist. A környezetükben nem mindenki biztos abban, hogy leküzdik a problémát, és normalizálódik a viszonyuk.

Állítólag Hollywood eddigi álompárja még az ez évre tervezett örökbefogadási terveket is jegelte. Egy másik forrás szerint Angelina Jolie testvére, James Haven hosszabb időre a családhoz költözött, és közvetítő-villámhárító szerepet tölt be.

Egy bennfentes szerint James eredetileg azért látogatta meg őket, hogy rávilágítson: Angelinának és Bradnek át kellene beszélniük a dolgokat, végül azonban csak rajta keresztül üzengettek egymásnak. Jamesnek pedig lassan be kell látnia, hogy „a világ legjobb testvérét” veszítheti el, ha Bradnek ad igazat.

A pár közti feszültséget csak növeli, hogy Angelina éppen forgat, így sokkal kevesebb ideje van a problémákon rágódni, vagy megoldani azokat. Állítólag nemegyszer a stáb füle hallatára kiabált Braddel telefonon keresztül: „Volnál szíves megérteni, hogy éppen dolgozom?” Máskor pedig: „Ma  csupán annyi a dolgod, hogy vigyázol a srácokra. Ez meghaladja a képességeidet?”

Angelina és Brad kapcsolata válságban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top