Sztárok

Csaló celebek a Mr és Mrs forgatásán?

A TV2 műsorában celebpárok versengenek a több millió forintos fődíjért. Egy informátor szerint a sztárok nem mindig játszanak tisztességesen.

Egy névtelen bejelentő közölte a Blikkel, hogy többek között Hajdú Péter és Sarka Kata, a Fásy, valamint a Torgyán házaspár is fittyet hányt a fair game szabályaira. Állítása szerint Fásyt és feleségét kislányuk, Zsülike a nézőtérről egyezményes jelekkel segítette. Ha édesanyja a jobb kezét emelte, a lánya a jobb füle mögé simította a haját. Torgyánékról azt feltételezik, hogy előre megbeszélték, milyen választ adnak a kérdésekre, mert mindig gondolkodás nélkül emelték fel a kezüket.

Csaló celebek a Mr és Mrs forgatásán?

 

Sarka Kata nem is értette, miért fájlalják azt mások, hogy ennyire ismerik egymást a férjével. Állítása szerint nagyon jó a kapcsolatuk, és tényleg mindent tudnak egymásról, ennyi pedig elég a magas pontszámokhoz. Nincs csalás a háttérben. Hajdú Péter ráadásul hozzátette, hogy azért sem jutott eszükbe csalni, mert amúgy is szép gázsit kapnak a szereplésért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top