Sztárok

Judyt belekergették a házasságba

A Groovehouse énekesnője szerint a média sürgetése volt az egyik ok, amiért igent mondott az álomesküvőre, és a házasságra, amely rövid idő után válással végződött.

Judyt belekergették a házasságbaJudy ezen a héten a Csak csajok műsorvezetőjeként teszi próbára magát. Az énekesnőre ráfér a változatosság, és szüksége van pozitív élményekre, ugyanis megviselte, hogy az elmúlt hetekben rendszeresen vele foglalkozik a bulvármédia. Judy az RTL Bulvárnak elmondta, hogy ugyan fáj neki a válásával kapcsolatos sok hazugság, de közszereplőként megtanulta, hogyan éljen együtt ezzel.

Az énekesnő elmondta, hogy párja, Roli volt az, aki jobban szerette volna az esküvőt. Ő volt az a férfi, aki Judy balesete után pontosan azt adta meg, amire akkoriban szüksége volt: a biztonságot. Az idők azonban változnak, és az énekesnőnek már másra volt szüksége: szerette volna bepótolni azt, ami kimaradt. Új szerelme egy olyan karakán, belevaló férfi, aki biztonságot is ad neki.

Judy elmondta azt is, hogy úgy érzi, a média kergette bele a házasságba, amelyre ő nem feltétlenül vágyott. Az eljegyzés után folyamatosan csörgött a telefon, és mindenki azt kérdezte, mikor lesz az esküvő. Ő viszont még nem volt elég felkészült, a nagy nyomás miatt ment bele az álomesküvőnek nevezett szertartásba, amely rövid házassággal végződött.

Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top