Sztárok

Lindsay Lohant kínos viselkedése miatt dobták

Lindsay Lohan és szerelme, Samantha Ronson az érzelmek viharába kerültek: veszekednek, kiabálnak, majd kibékülnek – mindezt heti ritmusban. Most Lohan kisasszony kínos viselkedése miatt szakítottak.

Lindsay és Samantha kapcsolata eddig végeláthatatlan veszekedésekről, civakodásokról, majd szenvedélyes kibékülésekről szólt. Most viszont úgy tűnik, Samanthának elege lett, és egy viharos összeveszés után végleg befejezte a dolgot. Egy lesifotós elkapta, amikor egy technikus kicserélte nála a zárat – az elmúlt időszakban nem először.

Mindez egy nappal azután történt, hogy Lindsaynek gondjai támadtak egy másik ajtóval. A színésznőt ugyanis – Samantha utasítására – nem engedték be Charlotte Ronson divattervező partijára, ahol Sam volt a DJ. Lindsay csak egy teherautóban ülve vagy ejtőernyővel tudott volna bejutni a buliba, de természetesen nem így érkezett.

Egyesek szerint Samantha akkor rágott be, amikor előző este Britney Spears Los Angeles-i fellépésén Lindsay az egyik dalra kis magánshow-t nyomott le a színpad előtt, amely inkább kínos volt, mint eredeti. Mivel nem ez volt az első ilyen akciója, Samantha besokallt.

Lindsay Lohant kínosan viselkedése miatt dobták

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top