Sztárok

Csomor Csilla újra barátok közt!

A Berényi Zsuzsát alakító színésznő hamarosan visszatér a Mátyás király térre, és ezzel igencsak izgalmassá teszi a történet alakulását.

Csomor Csilla eddig is visszalátogatott már néhányszor a Mátyás király térre, és ahogy korábban, ez alkalommal is nagyon örül.

– Negyedik alkalommal térek vissza az elválásunk óta. Amikor Kalamár Tamás januárban megkeresett, hogy újra számítana rám a produkció, akkor elmondtam, milyen más jellegű munkáim vannak, és hogy pont ebben az időszakban már ráérek.

Csilla eddig sem unatkozott, az elmúlt évadban négy új bemutatója volt a színházban. Mivel most csak előadásai vannak, belefér az életébe Zsuzsa szerepe. Csilla elmondta, hogy nem szorul háttérbe a színház, és a visszatérése sem végleges.

Meglepetés, hogy Zsuzsa nem egyedül, hanem a nagyfiát megformáló Váradi Zsolttal együtt fog felbukkanni, és Zsuzsa szerint érdemes lesz odaülni a képernyők elé, mert nagyon izgalmasan fog alakulni a történet.

A tavasz beköszöntével Csillát várják a golfpályák is: – A jövő héten indul a versenysorozat. Szeretnék fejlődni a sportban, és szakmai terveim is vannak.

Csomor Csilla újra Barátok közt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top