Sztárok

Ernyey Béla és Kasza Tibor karmikus barátsága

A színész és a zenész munkakapcsolata ma már igazi, mély barátsággá alakult.

Ernyey Béla és Kasza Tibor a Reggeliben meséltek különös barátságukról. A színész elmondta, hogy minden dolog rendhagyó az életében, így ez a barátság is:

– Kerestem valakit, aki másképp fényképez, mint mostanában Magyarországon szokás, és ekkor bukkantam a Kaszatibor.hu-ra. Megkerestük a barátnőmmel, és nagyon jól reagált. Szerintem ez karmikus találkozás volt.

Ezzel pedig Tibi is egyetért: – Egyetlen dologban voltam biztos, hogy ha Ernyey Béla ír, az valami komoly dolog. Már az első találkozásunkkor rengeteget beszélgettünk. Azóta is olyan dolgokat tanulok Bélától, amelyek az én életemben nagyon fontosak.

Ernyey Béla önmaga reinkarnációját látja a zenészben, a forradalmiság, a kitörni akarás, a mást tevés köti össze őket: – Tibit egyszerűen szétveti az energia… amit kell csinálnia, az az éneklés, amit nem kellene, az a zeneszerzés, a fotózás. Olyan cikcakkokat csinál az életben, ami csak nekem logikus, másnak nem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top