Sztárok

Zimány Linda nem boltkóros

Bár Zimány Linda gardróbját ismerve azt gondolhatnánk, hogy éjjel-nappal vásárol, a műsorvezető-modell tagadja, hogy vásárlási mániában szenved. Pedig nem így van!

Zimány Linda nem boltkórosAz Egy boltkóros naplója című filmet alapul véve Zimány Linda kijelentette, hogy egyáltalán nem számít boltkórosnak, nem nullázza le a bankszámláját, és nem veri adósságokba magát ruhák és kiegészítők miatt.

– Csak akkor jut eszembe a vásárlás, amikor van szabadidőm – ilyen pedig nincs mindennap –, és elsétálok egy olyan üzlet kirakata előtt, amelyben nagyon tetszenek a ruhák. Ennek ellenére nincs ilyen mániám – árulta el a szőke műsorvezető a Reggeliben.

Ritkaságszámba megy az is, amikor annyira szeretne valamit, hogy képes érte mindent megtenni.

– Volt egy kék csizma télen, sajnos nem volt a méretemben, pedig 38-as a lábam, ami elég átlagos. Pont emiatt kapkodta el mindenki. Na, akkor annyit telefonálgattam az üzletekbe, hogy már mindenki ismert, hogy én vagyok a kék csizmát akaró lány. Végül megnyugtattak, hogy abból már nem is lesz, úgyhogy ennyi volt a történet.

Fotó: Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top