Sztárok

Mivel készül Ádok Zoli az Eurovízióra?

Harmincöt éve, hogy az ABBA megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált a Waterloo című dallal. Idén Ádok Zoli képviseli Magyarországot a versenyen. A "Csillag születik"-ben befutott énekes már javában készül a moszkvai dalversenyre.

Mivel készül Ádok Zoli az Eurovízióra?Hosszú huzavona után dőlt el, hogy idén Ádok Zoli mehet a rangos versenyre.

A Moszkvában tartandó rendezvényen Zolival együtt táncol majd három táncoslány, mögöttük pedig két férfi háttérénekes lesz. Azért nem mehet nagyobb tánckar, mert összesen hat ember lehet egyszerre a színpadon. A „Csillag születik”-ben népszerűvé vált Zoli teljesen új koreográfiát próbál a „Dance with Me” című dalra, így garantáltan Magyarország leglátványosabb eurovíziós show-ját viszik színpadra.

Ádok Zoli május 14-én lép fel Moszkvában a második elődöntőben, tizenegyedikként áll színpadra. Az énekes nemrég egyébként Szerbiában volt, hogy dalát ott is népszerűsítse. Már elkezdte a próbákat a „Contact” című táncelőadásban, és nemsokára látható lesz az „Álom.net” című, fiataloknak szóló mozifilmben is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top