Sztárok

Teljesült a musicalszínész álma

Serbán Attila évek óta az egyik legkedveltebb hazai musicalszínész, ám a szólólemezére eddig várni kellett. Most ez az álma is teljesült.

Teljesült a musicalszínész álmaSerbán Attila Kárpátalján, Beregszászon született. Tanulmányait Ungváron fejezte be, ahol táncpedagógus-koreográfus diplomát szerzett. Számos sikeres darabban játszhatott: West Side Story, La Mancha lovagja, Sztárcsinálók. Közben folyamatosan járt külföldi meghallgatásokra, így kapta meg a Theater an der Wien Elisabeth című előadásában Rudolf trónörökös szerepét. Itt olyan elismert és tehetséges magyar kollégákkal dolgozott együtt, mint Malek Andrea és Tihanyi Ákos. Még a bécsi szerződés alatt megkapta a Madách Színház Volt egyszer egy csapat című előadásában az egyik főszerepet, és ezzel egy időben Norvégiában is bemutatkozhatott a Sakk című musical főszereplőjeként. Majd ezt sorra követték a jobbnál jobb szerepek. Az anyaszínházának számító Madách Színházban jelenleg is több futó előadásban játszik: Macskák, Producerek és nem utolsósorban főszereplője a nemrégiben felújított József és a színes szélesvásznú álomkabátnak. Életének most érkezett el arra a pontjára, amikor egy szólólemezzel szeretné megmutatni tehetségét, kreativitását és sokoldalúságát a közönségnek. Attila a legnagyobb kedvenceit válogatta össze erre a lemezre, csupa musicalslágert, melyeket már élőben is bemutatott. Az album egyik meglepetése az a Queen-sláger, melyet Szekeres Adriennel énekel.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top