nlc.hu
Sztárok
Bangó Margit visszatér!

Bangó Margit visszatér!

Mielőtt bárki azt gondolná, hogy Bangó Margit mostantól kizárólag főzős műsorokban szerepel, itt a jó hír: betegségéből felgyógyulva újra színpadra áll!

Bangó Margit visszatér!Hamarosan egy régóta várt eseményen vehetünk részt a Papp László Budapest Sportarénában. Bangó Margit Kossuth-díjas művésznő pályafutásának 40 éves jubileumát egy nagyszabású koncerttel ünnepli meg az év végén. Világhírű cigány- és magyarnóta-énekesként nemcsak hazánkban, külföldön is a legkeresettebb művészek sorába tartozik, de ilyen nagy volumenű esemény már régóta nem volt. Utoljára a Budai Parkszínpadon adott nagykoncertet mintegy nyolc éve. Most, pályafutásának jubileumi évében látta elérkezettnek az időt, hogy nagyszabású koncerttel lepje meg közönségét.

– Az elmúlt negyven évben felléptem Magyarország minden zegzugában, és bejártam az egész világot – árulta el a művésznő. – Mindenhova elmentem, ahova csak lehetett. Most, negyven év után szeretném én megvendégelni az országot. A decemberi, sportarénabeli koncert ugyanolyan nagy lesz, mint a szívem, amelyben az egész ország elfér. Ez alkalommal szeretném megköszönni a közönségemnek, hogy kitartottak mellettem, és szerettek engem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top