Sztárok

Letiltották a káromkodó színésznőt

Whoopi Goldberg élő rádióinterjút adott, ám hirtelen elszakadt nála a cérna, és cifra káromkodásba kezdett.

Letiltották a káromkodó színésznőtAz ötvennyolc esztendős, Oscar-díjas komika úgy káromkodott élő adásban, mint egy kocsis. Miután a műsorvezető kérésére sem fogta vissza magát, kikapcsolták a mikrofonját, és megkérték, hogy hagyja el a stúdiót.

Whoopi Goldberg mindig is a szabad elveiről volt híres, és többször előfordult már, hogy megeresztett néhány káromkodást, de ennyire még sosem szaladt el vele a ló. A műsorban az afrikai árvákról volt szó, s a színésznőnél hirtelen elszakadt a cérna. Kiabálva szidta a hatóságokat, és mindenkit, aki, úgymond, „vásárol” magának egy-egy szülő nélkül maradt gyermeket. Madonnára is kitért, aki szerinte „önmegvalósítása miatt” fogad örökbe Malawiban kicsiket. Whoopi később sem kért elnézést a hallgatóktól, hiszen továbbra is fenntartja a véleményét. A komikának egyetlen lánya van, ám Whoopi mára már nagymamává is vált. Háromszor ment férjhez, mindhárom házasságát felbontatta, és lelkesen kiáll az elnyomottak mellett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top