Sztárok

Görög Zita nyugodt anyuka

Görög Zita egy cseppet sem bánta meg, hogy egy időre eltűnt a képernyőről. A kétgyermekes anya mostanában minden idejét a kicsikkel tölti.

Görög Zita kislánya, Lotti lassan már nyolc hónapos, s bár Zita szerint ez nehéz időszak, neki nincs oka panaszra. Most érkezett el abba a korba, amikor már kúszik-mászik, ugrál, és mindenáron el akar érni mindent. Nagyon kíváncsi, most érzi úgy, hogy kinyílt előtte a világ, ráadásul jönnek a fogacskái is. Szerencsére nem szenved annyira, Milánnal sokkal nehezebb volt ez az időszak, ő jobban megszenvedte a fogzást. Nagy szerencse, hogy Milus igazán szereti a kishúgát, hamar megszokta azt is, hogy már nem csak rá irányul minden figyelem.

Zita Lottival a Reggeli stúdiójában
Zita Lottival a Reggeli stúdiójában

Körülbelül két hétig időnként álmában felkiabált, de ez hamar elmúlt. Mostanra Lotti néha már kölcsönkéri a bátyja játékait, de Milán szerencsére nem irigy, szívesen nekiadja azt a játékot, amellyel éppen nem játszik. Azt mondják, nem jó akkor bölcsibe íratni a nagyobbik gyereket, amikor a kicsi születik, mert nagyon kirekesztve érezheti magát. Szerencsére ez sem volt probléma, mert amikor Zita várta a második babáját, akkor kezdték beszoktatni Milánt, aki mindezt nagyon jól viselte.

 

Forrás: RTL Klub, fotó: Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top