Sztárok

Nem házasodna többé a műsorvezető

Három és fél év után válik Ada, a VIVA műsorvezetője, egykori kollégájától, Timótól. Bár a hajdani pár még nem tette túl magát a szakításon, életüket továbbra is összekötik az ikerfiaik.

Fotó: RTL Klub/ Bársony Bence
Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Az elszakadás persze nem egyszerű, és egyikőjük sem akart válni, de már minden apróságon összevesztek, ezért lépni kellett. Timo tehát elköltözött, jelenleg egyedül lakik egy albérletben. Hivatalosan még nem váltak el, de gyűrű nincs az ujjukon. A pár abban is megegyezett, hogy szabad a vásár, azaz mindenki ismerkedhet, de Ada egyelőre félne egy újabb házasságtól:
– Őszintén mondjam el? Még egyszer nem fogom így feladni magam egy férfiért. Nem fogok anyagilag és mindenhogyan függni tőle. Nem fogok férjhez menni… Még egyszer nem!
Ada most 26 éves, és úgy tervezte, 30 éves kora előtt még szülni szeretne, ha minden jól megy, akkor egy lányt. Hogy ki lesz az apa, az innentől már kérdéses.

 

Forrás: RTL Klub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top