Sztárok

Robin Williams a kórházban is röhögött

Mesterséges szívbillentyűt ültettek be az Oscar-díjas Robin Williams testébe, de a komikus a kórházban sem hagyta el magát.

Robin Williams a kórházban is röhögöttRobin Williams – kikerülve a kórházból – sokkal jobban érzi magát. Az ötvenhét éves színész szívpanaszai már az Éjszaka a múzeumban 2. forgatásán jelentkeztek, de ő igyekezett tudomást sem venni róluk, sőt egy következő munkát is elvállalt: egyszemélyes kabaréműsorával nyolcvan állomásból álló amerikai turnéra indult. A filmezés rendben lezajlott, a turné viszont félbeszakadt, de a nyolchetes utókezelés és az azt követő pihenés után ősszel folytatódik.

Néhány órával a műtét után hatalmas nevetés hallatszott az intenzív osztályról – nyilatkozta a színészt operáló orvos. – Az összes nővér ott állt Robin Williams ágya körül, aki ontotta a poénokat. Ekkor múlt el az utolsó kétségem is afelől, hogy sikerült-e a műtét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top