Sztárok

Elárverezik Michael Jackson tárgyait

Nagyon meg lehet szorulva az énekes, aki elárverezteti több ezer használati tárgyát, köztük a kristályberakásos kesztyűjét és a Neverland Ranch bútorait is.

A gigantikus árverésre április 22. és 25. között kerül majd sor, az aukciót rendező Julien’s ház körülbelül 10 millió dolláros bevételre számít. A legnagyobb tárgy, amely kalapács alá kerül, a Neverland Ranchon lévő luxusház bejárati ajtaja, amelynek kikiáltási ára 30 000 dollár. A csillogó kesztyűnek – amelyet az énekes a Billie Jean című szám alatt viselt a koncerteken – az árát 5000 dollárra becsülték. A tárgyak között található egy aranyozott trón, egy aranyozott Rolls-Royce, porcelánfigurák, olajfestmények, mellszobrok, kerti bútorok.

Jackson egyébként a kínos gyerekbántalmazási botrány után, 2005-ben három gyermekével elhagyta a birtokot, tavaly pedig 35 millió dollárért eladta a területen álló kastélyt egy beruházásokkal foglalkozó cégnek. Ha az esetleges csődtől ez sem menti meg, akkor még mindig ott van az az 50 londoni koncertfellépés, amelyet erre a nyárra tervezett.

Elárverezik Michael Jackson tárgyait

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top