Sztárok

Döbbenet! Mel Gibson 28 év után válik

Ismét egy olyan hollywoodi házasság ment tönkre, amelyről nem gondoltuk volna: Mel Gibson és felesége, Robyn 28 év után különválnak.

Döbbenet! Mel Gibson 28 év után válikA színész-rendező és felesége állítólag kibékíthetetlen ellentétek miatt válnak el egymástól. A pár osztozik kilencéves Tom fiuk felügyeleti jogán. Ő az egyetlen a hét közös gyermekük közül, aki még kiskorú.

A Tzm.com internetes portál szerint viszont nem biztos, hogy olyan simán megy majd a válás, ugyanis nem kötöttek egymással házassági szerződést. A kaliforniai törvények értelmében így a közös vagyont egyenlően kell elosztaniuk. Robyn Gibson a válással még jól is járhat: igencsak megszedheti magát, 2006-ban ugyanis körülbelül 675 millió euróra becsülték Mel Gibson vagyonát.

A pár már 2006-ban egyszer különvált – alig egy hónappal azután, hogy a színészt ittas vezetés és antiszemita kijelentések miatt letartóztatták. Egy ismerősük azt nyilatkozta a People.com-nak, hogy a szerinte nem lesz viszály kettejük között, mert kölcsönösen tisztelik egymást. Ahogy a házasságukon, úgy a válásukon is dolgoztak, és mindent megbeszéltek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top