Sztárok

Brangelina: válás helyett újabb gyerek!

Brad Pitt és Angelina Jolie tényleg saját óvodán gondolkodik? Annak ellenére, hogy a lapok a szakításukról írnak, ők titokban újabb gyereket akarnak örökbe fogadni.

Brangelina: válás helyett újabb gyerek!Brad Pitt és Angelina Jolie rácáfol a pletykákra, melyek szerint válságban lenne a házasságuk. A színészpárnak van már gyereke Vietnamból és Etiópiából, ezért sokan találgatták, legközelebb honnan visznek haza egy árvát. A hírek szerint Bradék újra Ázsiából választanak gyermeket, hiszen jó úton haladnak afelé, hogy a Fülöp-szigetekről bővítsék a családjukat. Eredetileg Burmára gondoltak, de az ottani hatóságok rendkívül szigorú feltételeket szabtak. A pár szóvivője nem kívánta kommentálni a hírt, így még igaz is lehet.

Brad Pitt legközelebb a Becstelen brigantyk főszerepében tér vissza. Kommandóscsapatot irányít, amelynek tagjai a második világháború alatt németeket öldösnek a megszállt Franciaországban.

 

Forrás: UIP

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top