nlc.hu
Sztárok
Csomor Csilla szerencsejátékos lett!

Csomor Csilla szerencsejátékos lett!

Több ismert hazai sztárral együtt Csomor Csilla is kipróbálta, milyen lehet amerikainak lenni. Legalábbis ami a tengerentúliak kedvenc szerencsejátékát illeti.

Csomor Csilla  szerencsejátékos lett!– Egyáltalán nem vagyok rabja, de kedvelem a szerencsejátékokat, így örömmel ültem le az asztalhoz – mesélte Csilla. – Nagyon izgatott voltam, hogy a saját szelvényeimen szereplő számokat mikor húzzák ki, és felkiálthatok-e: bingó! Roppant jól éreztem magam az asztaltársaságommal, mert a többi sztárvendéggel nagyokat nevettünk, beszélgettünk.

Az est házigazdája, Harsányi Levente igazán elemében volt. A csinos lányok gyűrűjében – a hangulat fokozása mellett – maga is bingózott. Az egykori Aszfaltbetyár csak részben volt szerencsés, ugyanis a nyereményhez az szükséges, hogy a szelvényén található összes számot kihúzzák, ám neki „csak” vonalnyereménye lett, ami annyit tesz, hogy az egy sorban lévő számait húzták ki. Levente nagyon kedveli a játékot, és házigazdaként maximálisan átadta lelkesedését a vendégeknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top