Sztárok

Czippán Anett: Nyáron férjhez megyek!

Szerencsére az életben nem csak a baj nem jár egyedül. Előfordul, hogy az öröm is párban érkezik. Így történt Czippán Anettel is: amint megtalálta álmai munkáját a televízióban, rálelt a nagy szerelem.

Czippán Anett: Nyáron férjhez megyek!Mesterien sminkelt, rafináltan öltözködő, ragyogó lányra számítottam. Részben igazam lett. Mert a lány, aki leül velem szemben, valóban ragyog, bár egyszerű farmerben és pulóverben van, ráadásul némi szempillafestéken kívül nincs rajta smink sem…

– Gyerekkorod óta reflektorfényben vagy. Nem bánod, hogy így alakult az életed?

– Egyáltalán nem! Gyerekmodell voltam, és szerepeltem a Kölyökidőben is, de nem azért, mert a szüleim ezt várták el tőlem. Én magam szerettem volna, hogy így történjen. Anyukám csak elindított az úton, ugyanis gyerekruha-készítő, és óhatatlan volt, hogy előbb-utóbb elvigyen magával egy bemutatóra. Ott aztán már nekem tetszett meg a légkör, érdekesek voltak a fotózások is. Később éppen egy fotós szólt, hogy a Kölyökidőhöz keresnek szereplőket, és kértem a szüleimet, hogy vigyenek el a válogatásra. Óriási szerelem lett a vége, hiszen ott jöttem rá, hogy a tévénél szeretnék dolgozni. Anyuék ezt sem erőltették, de támogattak, és ezért hálás vagyok nekik. Pedig előfordult, hogy órákig vártak rám a Magyar Televízió előtt az autóban, amíg véget nem ért a forgatás. Ahogy más gyerek kosarazott iskola után, én bemutatóztam vagy tévéztem – ez volt a hobbim.

– És megmaradtál a szakma szereteténél…

Czippán Anett: Nyáron férjhez megyek!– Igen, főiskolára is magyar-kommunikáció szakra jelentkeztem, azon belül pedig elektronikus sajtó szakirányt választottam. Igen, tudtam, ez szükséges ahhoz, hogy elérjem a célom. Egerben tanultam, és a főiskola televíziójában dolgoztam. Képernyőre kerültem, de riportokat is készíthettem, szerkeszthettem, így megtanultam vágni, kamerát kezelni. Fél évig az Egri Rádióban voltam hírszerkesztő-bemondó. Az pedig már számomra is meseszerű, hogy amikor visszajöttem Budapestre, és elkezdtem volna munkát keresni, rám találtak egy internetes közösségi oldalon… Behívtak a TV2-höz válogatásra, és több száz jelentkező közül engem választottak műsorvezetőnek.

– Akkor az Aktívhoz kerültél. Néhány hete pedig az új műsorstruktúrában – Joshi után, a Tények előtt – sztárokkal foglalkozol. Téged amúgy is érdekelnek a bulvárhírek?

– Nagyon. Az Aktív Extrához hasonló műsorokat gyakran megnéztem. Amikor az Aktív műsorvezetője voltam, a kínálatból akkor is azokat az anyagokat szerettem a legjobban, amelyek a hírességeket mutatták be magánemberként.

A cikk folytatását megtalálod a legújabb Maximában. Keresd az újságárusoknál!

www.maximanet.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top