Sztárok

Meghódította az oroszokat a szívtipró sztár

A húsvéthétfőt Moszkvában töltötte az ausztrál származású színész, Hugh Jackman.

Meghódította az oroszokat a szívtipró sztárIgazi tömeghisztériát váltott ki Hugh Jackman! A színész Moszkvában járt, ahol legújabb filmjét reklámozta. A sztár láttán az orosz hölgyek hajukat tépve sikítottak, és megpróbáltak a közelébe férkőzni. Hála a testőröknek, nem tudták széttépni Jackmant, akinek még arra is maradt ideje, hogy sétáljon egyet a Vörös téren.

– Isteni idő volt, és elképedtem a fogadtatástól – mesélte Hugh. – Jártam már korábban is Moszkvában, egyetemistaként egyszer körbeutaztam hátizsákkal Európát. Akkor nem gondoltam, hogy legközelebb már testőrökkel fogok itt járkálni.

A reklámturné folytatásaként másnap már Rómában törte darabokra a női szíveket, de az olasz fővárosban mindössze néhány órát maradhatott, s már repülnie is kellett tovább. Hátizsákos utazása kapcsán Budapesten is járt már a színész, és reméljük, hogy előbb-utóbb hozzánk is visszatér.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top