Sztárok

Tóth Gabi megidézi Freddie Mercury szellemét

Szenzációs előadásra készülnek nyáron a Margitszigeten. "Egy bohém rapszódiája" címmel viszik színre Freddie Mercury életét, és ebben Tóth Vera és Tóth Gabi is segédkezik.

Tóth Gabi megidézi Freddie Mercury szellemétMagyar nyelven szólalnak meg a legenda legcsodálatosabb dalai, egy kifejezetten erre a feladatra összeállt, sztárokat és fiatal tehetségeket felvonultató stábbal, amelyben neves zenészek, énekesek és táncosok kapnak helyet. Az elmúlt évek bebizonyították azt, amit rajongói már a zenész életében vallottak, hogy Freddie a műfajának egyszeri és pótolhatatlan alakja volt, igazi legenda. A zenész élete rövid volt, ám mégis teljes és értékes életművel ajándékozott meg minket. A darab Mercury életének bizonyos szakaszait mutatja be úgy, hogy életre kelti azokat a világsztárokat is, akik hatással voltak a művészre. Az előadás főszerepeit Szomor György, Varga Miklós, Serbán Attila, Nagy Anikó, Tóth Vera és Tóth Gabi énekli majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top