Sztárok

Visszatérés a Barátok köztben!

A Barátok köztben Illés Júlia hónapokkal ezelőtt úgy döntött, nyugalomra van szüksége ahhoz, hogy világra hozhassa gyermekét. A karaktert alakító Mérai Katalin a valóságban is "babaszünetre" ment, ugyanis megszületett a kisfia, Bálint.

Visszatérés a Barátok közt-ben!Illés Júliát újra láthatjuk a Mátyás király téren, a kisfiával együtt. Mérai Katalin nemrégen tért vissza kollégái közé; az első forgatási nap után így nyilatkozott:

– Nagyon jó újra dolgozni, igaz, egyfolytában azon gondolkodtam, mi lehet a fiammal. Most volt először nélkülem egy egész napig. Aztán este, amikor hazamentem, rá kellett jönnöm, hogy csak én aggódtam magam halálra, ők nagyon jól elvoltak kettesben. A kisfiam egyébként édes, aranyos, jókedvű baba. Hogy megváltoztatott-e az anyaság? Átértékelődtek dolgok, és az ember talán türelmesebb lesz. De ha valaki alapvetően nyüzsög, pörög, szüksége van rá, hogy emberek vegyék körül, az nem fog megváltozni.
Júlia sorozatbéli kisfiával, Mátéval együtt tér vissza, akit eddig csak a családtagok láthattak, illetve azok a szerencsések, akiknek Claudia megmutatta a fotóját. Nagy kérdés, hogyan alakul Júlia élete, hiszen kedvesével, Berényi Andrással szakítottak, miután kiderült: a babának az exférj, Alex az apja. Alex azonban már messze jár, még a gyermekét sem látta. Vajon lesz olyan férfi, aki megdobogtatja majd Júlia szívét? Hogyan fogadják a lakók a visszatérés után? Hamarosan minden kiderül!
 
Fotó: RTL Klub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top