Sztárok

Botrány! Angelina gyerekének nem Brad az apja!

Újabb botrányos hírek borzolják a kedélyeket: Angelina Jolie állítólag újra babát vár, az apa azonban nem Brad Pitt.

Vajon Angelina Jolie és Brad Pitt ismét megvezetik a sajtót, és csak önreklámot szeretnének, vagy tényleg ekkora a baj a hollywoodi álompár háza táján? Egy hírhedt botránykönyvszerző és bulvárújságíró, Ian Halperin azt állítja, hogy Angelina Jolie valóban hetedik gyermekét várja, az apa azonban nem Brad Pitt, írja a Viply.de. A bulvárújságíró egy hihető forrásra hivatkozik, aki elárulta: a baba semmi szín alatt nem lehet Bradé.

Angelinának a forrás szerint számtalan más férfival volt dolga, mióta összejöttek. Állítólag Angelina és Brad hónapok óta alig beszélnek egymással, és ha mégis, akkor is csak kiabálva. A család volt tiszteletese azt mondta, már korábban is érezte, hogy valami nincs rendben közöttük. Szerinte Angelina Brad távollétében helytelen dolgokat is tett.

Az igazságot egyelőre csak kevesen tudják, de nekünk is csupán pár hónapot kell várnunk, hogy kiderüljön, valóban terhes-e a színésznő, és ha igen, akkor ki az apa.

Mi lesz velük?
Mi lesz velük?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top