Sztárok

Jennifer Lopez parókában nyomul

Nemrég furcsa titok derült ki a latin díváról. Lehet, hogy az énekesnő egy-egy frizurája, amelyet eddig több százezer nő irigyelt, nem is a saját hajából készült.

Jennifer Lopez parókában nyomulNapvilágot látott Jennifer Lopez egyik titka: az énekesnő a New York-i lakásában állítólag külön szobát rendezett be a parókáinak. A hajak szentélyét szigorúan hét lakat alatt tartja: még a férje, Marc Anthony sem teheti be oda a lábát. A legdrágább darabok – amelyek ára az aranyéval vetekszik – stílusos műanyag fejeken pihennek, de az énekesnő rendszeresen beveti őket, ha új frizurát szeretne.

Aki eddig irigykedve nézte J.Lo oroszlánsörényét, az most megkönnyebbülhet. Az énekesnőnek ugyanis alig vállig érő haja van, így lehetséges, hogy egyszer rövid frizurával, máskor dús, hátközépig érő hajzuhataggal jelenik meg. És nem ő az egyetlen, erre a módszerre esküszik fél Hollywood.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top