Sztárok

Kylie Minogue párja magára tetováltatta az énekesnő nevét

Ilyen ajándékot is csak kevesen adnak a szerelmüknek: Kylie Minogue neve most már örökre ott díszeleg modell kedvese testén.

Kylie Minogue párja magára tetováltatta az énekesnő nevétA törékeny énekesnő 2008 októbere óta randizik a spanyol szupermodellel, Andres Velencoso Segurával. A férfi tíz évvel fiatalabb az ausztrál dívánál, ráadásul modell, így Kylie-nak bizonyára vannak nyugtalan éjszakái. Hogy Velencoso megnyugtassa kedvesét, és biztosítsa szerelméről, rátetováltatta Kylie nevét a milliókat érő testére.

Aki egyszer a szerelme nevét magára tetováltatta, annak valóban komolyak az érzelmei. Viszont láttunk már példát a sztárvilágban arra, hogyan alakultak át az érzelmek hevében varratott nevek. Johnny Depp vagy Angelina Jolie is fájdalmas beavatkozáson estek át, hogy eltávolíttassák a volt szerelemre utaló nyomokat. Heidi Klum viszont még mindig büszkén viseli Seal nevét az alkarján.

Majd kiderül, meddig lesz Kylie neve a férfin, aki nagyon hasonlít az énekesnő előző szerelmére, Olivier Martinezre. A modellnek egyébként nem ez az első tetoválása: édesanyja neve ott díszeleg a mellkasán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top