Sztárok

Kate Hudson buliján ott volt fél Hollywood

Az amerikai színésznő a hétvégén ünnepelte 30. születésnapját, amelyen számos hollywoodi sztár bulizott kifulladásig.

Kate Hudson buliján ott volt fél HollywoodKate Hudson születésnapi bulijára fél Hollywood hivatalos volt. Tiszteletét tette többek között Demi Moore, Gwen Stefani, Adam Sandler, Jessica Alba és Eva Mendes is. Kate édesanyja, Goldie Hawn arról is gondoskodott, hogy Justin Timberlake külön műsorszámot adjon elő.

A People.com beszámolója szerint Kate egész éjjel táncolt, és élvezte az éjszakát. Egyenesen szívdöglesztő volt szexi miniruhájában és magas sarkú cipőjében. Kate le sem tagadhatja, kinek a lánya. Goldie Hawn a fiatalokat megszégyenítő módon szintén egész este a táncparketten ropta, míg például Cher vagy Adam Sandler csak a büféasztal körül sündörögtek.

Egyedül Kate Hudson „se veled, se nélküled” barátja, Owen Wilson tüntetett a távollétével, ami nem is csoda. Ahhoz képest, hogy néhány hete még az esküvő is szóba került, mégis szakítottak. Kate-en viszont egy szemernyi bánat sem látszott: önfeledten ünnepelt hajnalig.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top