Sztárok

Lindsay Lohan revüben vetkőzhet

Elképzelhető, hogy Lindsay Lohan lesz Las Vegas egyik legnépszerűbb show-műsorának főszereplője.

Lindsay Lohan revüben vetkőzhet Az amerikai színésznő felvette a kapcsolatot a Peepshow című Las Vegas-i revü rendezőjével, Jerry Mitchell-lel, hogy csatlakozzon hozzájuk – írja a People.com.

– Rendkívül jó lenne a műsorban – mondta Mitchell, akinek még mindenképpen látnia kell, hogy táncol a színésznő, aki hétvégén már bebizonyította: tehetséges. Lohan szombat este Mel B-vel és Kelly Monacóval részt vett egy másik Las Vegas-i műsorban, amelyben sztárok táncolnak. Ha Lohan csatlakozik a műsorhoz, akkor azt a szerepet veszi át, amelyben majdnem meztelenre kell vetkőznie a közönség előtt.

– Amikor a karakter vetkőzik, azt azért teszi, mert a többi szereplőtől merít erőt, és azzal, hogy a kollégái nézik, rengeteg önbizalomra tesz szert. Biztos vagyok benne, hogy ez Miss Lohanre is ugyanígy hatna. Ez a show remek lehetőség lenne számára, hogy megmutassa a szépségét és a tehetségét – tette hozzá Jerry Mitchell.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top