Sztárok

Örökbe fogadna a drogos énekesnő

Ami Amy Winehouse-nak a férjével együtt nem sikerült, azt most egyedül szeretné megvalósítani. Az énekesnő azt tervezi, hogy örökbe fogad egy gyereket.

Örökbe fogadna a drogos énekesnőTúl sok drog, túl sok buli, túl sok alkohol, párkapcsolati gondok és egészségügyi problémák: többek között ezek miatt nem sikerült Amy Winehouse-nak a férjével együtt örökbe fogadnia egy gyereket. Az énekesnő azonban nem adta fel az álmát, és egyedül is megpróbálkozna az adoptálással és a gyermekneveléssel. Talán azért is vágyik ennyire egy gyermekre, mert eljutott hozzá a hír, hogy volt férje és annak jelenlegi kedvese babát várnak.

Winehouse jelenleg St. Lucia szigetén él, és innen szeretne örökbe fogadni, így a kicsi a saját szülőföldjén nőhetne fel. Az énekesnőnek más tervei is vannak: szeretne többet tenni a St. Lucia-i szegény gyerekekért. Talán azt reméli, jó cselekedetei növelik örökbefogadási esélyeit. Mert ha az életmódját és a botrányokat veszik alapul, akkor az ügye egyelőre nem végződhet pozitívan – az ő szemszögéből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top