Sztárok

Csonka Andrásnál nincs egészségesebb sztár

A művészeknél fontos, hogy odafigyeljenek a testükre, hiszen ez a munkaeszközük is. A megkérdezett sztárok közül Csonka András bizonyult a legegészségesebbnek.

Csonka Andrásnál nincs egészségesebb sztárA színész-műsorvezető többedmagával töltötte ki az Egy Csepp Figyelem Alapítvány kérdőívét, és részt vett a különböző szűréseken is. Többek között ellenőrizték a megjelent ismert emberek vércukorszintjét, vérnyomását, koleszterinszintjét, testzsír- és vázizomzatadatait, a dohányzással kapcsolatos szén-monoxid-, azaz CO-kibocsátást és még sok minden mást.

Emellett megkérdezték azt is, hogy mit tettek a korábbi években a megfelelő életmódért. Így derült ki, hogy Pataki Zita különösen odafigyel a táplálkozásra, Rékasi Károly pedig rendszeresen edzőterembe jár. A sztárok a felmérésben való részvétellel példát is mutattak arra, hogy a betegségek megelőzésének legjobb módja, ha rendszeresen eljárunk szűrésekre. A fődíjon kívül egyébként két különdíjat is átadtak: Németh Lajosnak és Rékasi Károlynak.

Fotó: Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top