Sztárok

Saját apja akarta eladni a Gettómilliomos gyereksztárját

Állítólag tulajdon édesapja akarta eladni a Gettómilliomos című film gyereksztárját, a kis Rubina Alit. Bár a férfi tagad, a hatóság őrizetbe vette.

Egy brit lap tudósítása szerint az indiai gyereksztárt, Rubina Alit édesapja megpróbálta eladni. Az indiai rendőrség őrizetbe vette a 36 éves férfit, hogy kihallgassa. A kislány édesanyja, Khurshida, aki külön él a családtól, szót kért az ügyben. Elmondta, szeretné a lányát magához venni, és tanúskodott volt párja ellen. Egy másik családtag azonban megvédte a férfit:

– Rafiq (az apa) nem mindent értett pontosan abból, amit mondtak neki. Azt hitte, a pénzért cserébe jó munkát ajánlanak a lányának. A kislány szívesen filmezne, a családnak pedig szüksége van a pénzre.

Saját apja akarta eladni a Gettómilliomos gyereksztárját

Hamarosan kiderül, hogy Rafiq Qureshi valóban ártatlan-e. A kislány pedig nem is érti igazán, mi zajlik körülöttük. Állítólag megkérdezte az édesapját, hogy miatta került-e bajba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top