Sztárok

Százezer látogató a Diana kiállításon, meghosszabbítva május 31-ig!

A Diana kiállítás május 3-a helyett május 31-ig várja a látogatókat a Károlyi-Csekonics Rezidáncián. Magyarországon sem maradt el várt a siker, január 31-i nyitása óta több mint százezren voltak kíváncsiak Diana walesi hercegnő életét bemutató kiállításra. A ShowTime Budapest és az RTL Klub büszke arra, hogy a kiállítás európai premierje ilyen fogadtatásra talált.

Százezer látogató a Diana kiállításon, meghosszabbítva május 31-ig!A szervezőkhöz számos hölgy jutatta el kérést, ezért egyeztetve Diana családjával sikerült elérni, hogy a kiállítás meghosszabbított nyitvatartással május 31-ig fogadja az érdeklődőket. Diana öccse, Charles Spencer gróf köszönetét fejezete ki annak a közel százezer hölgynek, akik eddig jegyet váltottak a kiállításra ezzel is megmutatva, hogy a szívükben még ott él Diana emléke.

Diana: a celebration – Lady Diana életének krónikáját 150 káprázatos tárgyon keresztül tárja elénk. A kiállítás több, mint 10 éve jára a világot és eddig több milló látogatót vonzott. Az érdeklődő részese lehet egy időutazásnak, láthatja életének legfontosabb állomásait. Megcsodálhatjuk gyönyörű uszályos esküvői ruháját, ruhakölteményeit, családi ékszereit, számos személyes emléket és ritka házi videofelvételeket.

A www.tex.hu és  www.jegymester.hu oldalakon, valamint a helyszínen (1088 Budapest, Múzuem utca 17.) mától már lehet elővételben jegyet vásárolni a meghosszabbított időpontokra. A nagy érdeklődésre való tekintettel a szervezők javasolják, hogy az érdeklődők elővételben vásárolják meg belépőjegyüket. Minden aktuális hírt és információt a kiállítás hivatalos honlapján találnak meg az érdeklődők. nlc.hu/diana

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top