Sztárok

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán sokat dolgoznak kapcsolatukon

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán idestova tíz éve ismerkedett meg egymással. Látszólag tökéletes harmónia van köztük, de tudni kell, hogy a mai napig sokat dolgoznak a kapcsolatukon.

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán sokat dolgozik egymásonA héten a Mr és Mrs sztárshow-ban szereplő házaspár erről is beszélt a Mokkában. Zoltán elárulta, hogy a szerelmük nem első látásra lobbant lángra, hanem megvolt a maga fejlődéstörténete. Meg kellett tanulniuk a másikkal élni a hétköznapokon és a munkában is. Mivel az utóbbit később kezdték, ezért ott még tart az összecsiszolódás.

Az első lemezük készítése során odáig fajultak a dolgok, hogy majdnem visszaadták a munkát, és már-már a válás gondolata is felmerült bennük. Zoltán szerint egy kapcsolatnak az a „méregfoga”, ha a felek nem mondják ki, amit gondolnak. Bár a munkában sok a súrlódás köztük, mire közös nevezőre jutnak, az alapvető nézeteik – például a gyereknevelés tekintetében – azonosak.

Fotó: TV2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top