nlc.hu
Sztárok
Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán sokat dolgoznak kapcsolatukon

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán sokat dolgoznak kapcsolatukon

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán idestova tíz éve ismerkedett meg egymással. Látszólag tökéletes harmónia van köztük, de tudni kell, hogy a mai napig sokat dolgoznak a kapcsolatukon.

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán sokat dolgozik egymásonA héten a Mr és Mrs sztárshow-ban szereplő házaspár erről is beszélt a Mokkában. Zoltán elárulta, hogy a szerelmük nem első látásra lobbant lángra, hanem megvolt a maga fejlődéstörténete. Meg kellett tanulniuk a másikkal élni a hétköznapokon és a munkában is. Mivel az utóbbit később kezdték, ezért ott még tart az összecsiszolódás.

Az első lemezük készítése során odáig fajultak a dolgok, hogy majdnem visszaadták a munkát, és már-már a válás gondolata is felmerült bennük. Zoltán szerint egy kapcsolatnak az a „méregfoga”, ha a felek nem mondják ki, amit gondolnak. Bár a munkában sok a súrlódás köztük, mire közös nevezőre jutnak, az alapvető nézeteik – például a gyereknevelés tekintetében – azonosak.

Fotó: TV2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top