Sztárok

Hugh Jackmanék családi válsága

Deborra-Lee Furness, Hugh Jackman felesége kezdi megunni, hogy a színész lett az első számú szexidol.

Hugh Jackmanék családi válságaHiába a rengeteg pénz és a hírnév, Deborra rossz szemmel nézi, hogy tizenhárom évvel fiatalabb férje ekkora népszerűségnek örvend. A színésznő egy interjúban elárulta, hogy visszasírja azokat az időket, amikor még tudtak kettesben sétálni az utcán, és nem rohant rájuk tucatnyi sikítozó nő. Két örökbe fogadott gyermeküket sem tudják nyugodtan nevelni, mert bárhol tűnik fel a család, máris fotósok hada csap le rájuk. Debbie szerint az is probléma, hogy Hugh rajongói nem tisztelik a magánéletüket, és képesek órákig ülni a házuk előtti járdán.

– Lassan már ahhoz is sminkelnem kell, ha a szemetet akarom levinni az utcára! – sóhajtott a színésznő. – Néha szeretném visszakapni a régi életünket. Örülök Hugh sikereinek, de úgy érzem magam, mintha egy valóságshow szereplője lennék.

Debbie-nek inkább örülnie kellene, mert mióta Hugh sikeres, őt is újra hívják szerepelni, sőt megint kap filmszerepeket is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top