Sztárok

Kiss Ramóna szerelme mindent kibír

Kiss Ramóna az elmúlt hét évben a szemünk láttára érett tinilányból csinos nővé, így a Barátok közt Zsófija huszonnégy évesen már egy felnőtt nő életét éli.

Kiss Ramóna szerelme mindent kibírA forgatások mellett Ramóna továbbra sem hagyta abba a tánctanulást, mostanában épp hastáncórákat vesz. A legnagyobb kihívást az elmúlt időszakban mégis az jelentette az életében, hogy kedvesével, a Szombathelyen focizó Tóth Norberttel négy éve tartó kapcsolata kibírja a távolságot.

– Kutyát sétáltatunk, főzünk, vagy csak otthon kártyázunk. Sokszor támadtak minket, hogy nem jelenünk meg nyilvánosság előtt. Persze, mert ha van egy kis időnk egymásra, akkor tényleg a hétköznapi életünket szeretnénk élni, és erre most egyre kevesebb idő jut, ezért megragadunk ezen a szinten – mondta a színésznő.

A sorozatban Zsófi tucatnyi pasi után állapodott meg Bartha Zsolt mellett. Ramóna és az általa alakított Zsófi karaktere között sokáig a szerelmi életükben volt a legfőbb különbség, de több mindenben hasonlítanak is egymásra.


 

Forrás, fotó: RTL Klub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top