Sztárok

Mégsem ufóba szerelmes a sztár!

Mégsem őrült meg teljesen Robbie Williams! A zenészről azt pletykálják, hogy újabban kizárólag az idegen lények vizsgálata köti le, közben pedig úgy tűnik, hogy összeköltözik kedvesével.

Mégsem UFO-ba szerelmes a sztár!A híresztelések szerint a 35 éves sztár mostanában igencsak visszafogottan él, mint egy remete. Újonnan vásárolt birtokán egy komplett megfigyelőbázist építtetett fel, hogy figyelhesse az ufókat. Robbie szerint azonban ez csak részben igaz, hiszen ideje nagy részét szerelmével, Ayda Fielddel tölti. A korábbi pletykák még arról szóltak, hogy az amerikai színésznő nem szeretne híres barátjához költözni. Pár hónappal ezelőtt Robbie megmutatta neki az otthonát Stoke-on-Trentben. Ayda nagyon barátságos és bájos lány. Egy igazi luxusparadicsom várta őt Robbie házában, lovardával és teniszpályával. Az lenne az igazi, ha Ayda is megfertőződne az ufók iránti szerelemmel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top