Sztárok

Keleti Andrea bugyi nélkül maradt!

Keleti Andit Csonka Bandi mellett gyakran érik apróbb kellemetlenségek, legutóbb egy fellépésük felénél Pici miatt maradt majdnem meztelen táncosnő.

fotó: Bársony Bence/RTL Klub
Fotó: Bársony Bence/RTL Klub

Keleti Andrea ma már nevetve emlékszik vissza a kínos incidensre: – Amikor elmegyünk fellépni Bandival, egy-két produkció után nekem el kell mennem átöltözni, addig Bandi lefoglalja a közönséget, beszélget velük. Ilyenkor nagyon rövid idő van arra, hogy lecseréljem a ruhát. Egy előszilveszteri bulin viszont nem sikerült a művelet, mert beakadt a cipzárom. Megkértem a szállodaigazgatót, hogy segítsen, de továbbra sem oldódott meg a probléma. Bandi közben felkonferált, és be kellett mondanom a mikrofonba, hogy baj van, mert nincs rajtam a ruha. Pici szólította a férjemet a közönség soraiból, hogy jöjjön segíteni – mesélte Keleti Andi a Reggeliben.
Andi néha el is veszti a ruhákat, ilyenkor megesik, hogy lekönyörgik a szoknyát egy gyanútlan nézőről, aki a produkció alatt bugyiban áll az öltözőben. De a legeslegkínosabb élmény mégiscsak az volt, amikor még a bugyi is lemaradt Andiról egy fellépés előtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top