Sztárok

Ötvenen túl is vetkőzik az énekesnő!

Meglepő hír került nyilvánosságra a híres amerikai énekesnőről, Cyndi Lauperről. Az őrültségeiről ismert sztár hamarosan anyaszült meztelenre vetkőzik egy fotós kamerája előtt!

Ötvenen túl is vetkőzik az énekesnő!Ötvenöt évesen is felveszi a tempót a kamaszokkal Cyndi Lauper. Az énekesnő korábban (sőt a pletykák szerint talán még ma is) drog- és alkoholproblémákkal küzdött, és extravagáns ruháiról volt híres. Most úgy döntött, hogy megszabadul a kosztümöktől, és pucéran áll a kamera elé egy magazin kedvéért. A még mindig csinos sztár egy leszbikusoknak készülő lap kedvéért dobja le magáról a ruhákat, és megmutatja, hogy az ő korában is lehet valaki vonzó.

Cyndi mindig is szimpatizált a melegekkel, bár ő maga 1981 óta férjnél van, és egy fia is született. A fotókkal kivételesen nem botrányt akar kavarni, inkább csak bátorítaná a középkorú asszonyokat, hogy vállalják fel a ráncaikat és a testüket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top