Sztárok

Rihanna nem tanul a hibáiból

Hiába a kék foltok, Rihanna nem tud szabadulni Chris Browntól. Alig két hete költöztek be vadiúj házukba, de a szomszédok szerint ott is repülnek a tányérok.

Rihanna nem tanul a hibáibólÚj házat vásárolt magának Rihanna és Chris Brown. A pár kifejezetten egy csendes környéket keresett, ahol elbújhatnak a világ szeme elől, de ez csak részben sikerült. Igaz, hogy viszonylag messze laknak a szomszédoktól, ám a panorámaablakokon keresztül az utcáról is jól látszik, hogy rendszeresen veszekednek. Az énekesnő annyira szereti Christ, hogy vállalja az esetleges újabb pofonokat is, csak együtt lehessenek. A környékbeliek nem jósolnak nagy jövőt a kapcsolatnak, de legalább nem kell bekapcsolniuk a tévét, ha egy kis szórakozásra vágynak. Rihannáék imádnak függönyök nélkül élni, így viszont mindenki láthatja, hogy mi történik odabent. Igazi valóságshow-t produkálnak, s ezért még fizetnie sem kell a közönségnek.

 

 

 
 
Rihanna nem tanul a hibáiból

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top