Sztárok

Szabó Eszter magára varratná Kontor Tomit

Szabó Eszter és Kontor Tamás szerelme kiállta az idők próbáját. A kétgyermekes szülők gyűrűt egyelőre nem váltanak.

Szabó Eszter magára varratná Kontor TomitA házaspár évek óta él együtt boldogságban, szerelmük pedig töretlen. Bevallásuk szerint az, hogy a családi életen kívül a zenei világban is kéz a kézben mozognak, csak lendít a kapcsolatukon, érzelmeik bizonyítására pedig sohasem volt még szükség: – A szerelem olyan dolog, amit folyamatosan éreztetni kell, tettekkel és természetesen szavakkal egyaránt – árulta el Tamás, azaz „Szivike”, ahogy Eszter szólítja.
Megkérdőjelezhetetlen a harmónia kettejük között, ezért az sem meglepő, hogy Eszti kijelentette: akár magára is tetováltatná férje portréját. Az énekesnőtől egyébként sem áll távol a testdíszítés ezen formája, nemrég gazdagodott például egyből két mintával is: mindkét karját egy-egy kalocsai minta díszíti.
A friss tetoválás Tamásnak is tetszik:
– A kicsi még nem igazán érti, mi is ez, csak szép virágokat lát. Tominak pedig nagyon tetszik, már ő is szeretne: gitárt és kottákat.
Eszter végül elmondta, biztos abban, hogy hamarosan új tetkó kerül be a gyűjteményébe. Talán éppen a szerelmi zálog lesz az?

 

Forrás: Cool

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top