Sztárok

Tori Spellinget a férje borotválta

A színésznő a terhessége alatt eleinte nem nagyon tudta, hogyan távolítsa el a nem kívánt szőrszálakat teste intim részeiről. Végül a férje segített neki a szőrtelenítésben.

Tori Spellinget a férje borotváltaA Beverly Hills 90210 sorozat egykori sztárja intim vallomást tett nemrég megjelent, Mommywood című könyvében. Elárulta, hogy a terhessége alatt férje, Dean McDermott segített neki az intim testrészeinek szőrtelenítésében.
– Egyszerűen nem láttam, milyen az alsó fertályom, ezért megkérdeztem Deant, hogy nézek ki, szerinte rám fér-e a borotválás. Természetesen nem tudtam egyedül véghezvinni a műveletet, ezért ő segített ebben.

A 35 éves szőke színésznő, aki a 2 éves Liam és a 10 hónapos Stella édesanyja, azt is elárulta, hogy a terhessége után egy kis segítséggel nyerte vissza karcsú alakját.
– Még mindig nem nyertem vissza a versenysúlyomat, ezért spandex alsóneműt hordok. Nemrég hagytam abba a szoptatást, úgyhogy csak most kezdhetem el a fogyókúrát – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top