Sztárok

Exkluzív! Mel Gibson és szeretője a vörös szőnyegen

Alig több, mint két héttel a feleségétől való hivatalos különválás után egy mosolygós Mel Gibson lépett az X-men Origins: Wolverine bemutatóján a vörös szőnyegre. Nem egyedül! Vele volt szeretője, Okszana Grigorjeva is.

Mel Gibson szeretőjével jelent meg a filmbemutatónEzzel a pár a világ színe előtt is felvállalta a viszonyt. Egy bennfentes szerint az 53 éves színész gyakorlatilag majdnem három éve egyedül volt, jó látni, hogy újra kimozdul, és jól érzi magát. A színész fekete öltönyében és szürke ingjében nagyon sármos volt. Nem csodálkozunk, hogy a 39 éves orosz énekesnő beleszeretett.

A pár kéz a kézben, mosolyogva vonult végig a vörös szőnyegen, mielőtt elfoglalta helyét a vetítőteremben. A színészt egyébként az X-men Origins: Wolverine producerei hívták meg  a bemutatóra, de az egyik főszereplő, Hugh Jackman is hangsúlyozta, hogy az általa játszott karakterhez jelentős inspirációt nyújtott a Gibson által megszemélyesített legendás Mad Max.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top