Sztárok

Könyv készül az énekesnő fogyásáról!

Lassan nem lesz már olyan celebünk, akinek még nem jelent meg könyve. Hamarosan Katinka, a Romantic énekesnője is egy kötet főszereplőjévé válik!

Könyv készül az énekesnő fogyásáról!A Romantic énekesnőjének mindennapjait megkeseríti a hosszú évek óta tartó diéta. Bevallása szerint gyermekkora óta küzd súlyfelesleggel, olyan fogyókúrás módszer pedig nem létezik, amelyet ne próbált volna ki. Mikor tavaly elérte a 130 kilót, úgy döntött, változtat, és mindent megtesz a könnyű és egészséges életért. Újra diétázni kezdett, amit rengeteg testmozgással egészített ki. Személyi edzőhöz csak nagyon ritkán járt, minden egyes kilót önerőből faragott le. Az eredmény pedig nem maradt el: rövid idő alatt óriási súlyfeleslegtől szabadult meg, és bár a bőrével akadtak gondjai, mégis boldog. Sajnos a megpróbáltatásainak ezzel sincs vége, bevallása szerint ugyanis örök diétára van kárhoztatva.
Katinka küzdelmeiről hamarosan egy könyv is napvilágot lát. A kötet elsősorban egy humoros történetet foglal magában, de végig a súlyproblémákra lesz kihegyezve. Így azok, akik hasonló megpróbáltatásokon mennek keresztül, vicces ösztönzést kapnak a kilók elleni harchoz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top